Отзиви

Людмила З.

Познавам др.Лазаров от дълго време. Имах проблеми със стабилността на протезите си, заради стапяне на челюстните кости. През 2005 година др.Лазаров ми предложи лечение с тогава все още новите базални импланти.

Сега, осем години по-късно, аз се чувствам изключително добре с моите зъби и съм много щастлива, че тогава взех решението за лечение с базални импланти.

 

 

Богдан Л.

Др.Лазаров се грижи за мен от 15 години. Наскоро аз имах проблеми с горната си протеза, тя стана хлабава. Др.Лазаров ми предложи фиксирани зъби върху импланти, само за две посещения. Аз имам импланти поставени от него преди 7 години и съм много доволен, затова реших да приема това лечение.

Сега мога да кажа, че това е като чудо. Първият ден др.Лазаров ми постави имплантите, без болка, без кръв, без подутини. На по-другия ден аз вече се радвах на моите нови зъби здраво фиксирани върху имплантите. Процедурата беше толкова бърза, че аз нямах време да разбера какво всъщност се случи.

 

 

Милкана Б.

Мога да кажа, че др.Лазаров е завършен професионалист в това което прави!

 

 

Уляна К.

Носех частични протези от десетилетия. На края всичките ми останали зъби изгниха и се разклатиха. Посетих няколко зъболекаря за намирането на решение на проблема си. Всичките зъболекари ми обясняваха, че имам стопена кост заради дългото носене на протезите и ако искам лечение с импланти, трабва предварително да премина през процедура за костно изграждане.

Моят син ме заведе при др.Лазаров. Той ми предложи да замени останалите кариозни и подвижни зъби с импланти в едно посещение, без да са необходими никакви допълнителни процедури и след няколко дни да постави новите зъби. Аз му доверих моето здраве и сега почти една година след лечението аз искам да му кажа едно голамо „Благодаря“ за това, което той направи за мен!

 

 

Павлета Л.

От известно време имах проблеми с горните си зъби. Бях при няколко дентални специалиста в опит да намеря решение на проблема си. Всичките доктори ми предлагаха сложни лечения, които включваха много посещения. За мен многото посещения при зъболекаря са голямо неудобство, защото съм заета с управлението на бизнеса си. Дъщеря ми ме посъветва да се консултирам с др.Лазаров. Той ми предложи лечение с импланти само в три посещения.

Това беше чудесно, защото само след няколко дни аз бях готова да се върна на работа!

 

Ж. Костадинов

гр.Силистра

 

На 17.09.2013 г./вторник/след предварително записване посетих кабинета на доктор Лазаров с известно притеснение, независимо че бях се запознал подробно от неговия сайт и от него самия по телефона с новостите, които прилага.Още същия ден само за няколко часа доктор Лазаров с изключително внимание и прецизност ми постави 17 бр.от новото поколение базални импланти, като непосредствено преди това ми извади моите болни 7-8 зъба.Всичко това се случи под местни упойки, бях си в пълно съзнание и не изпитвах особена силна болка и притеснение, тъй като доктор Лазаров допълнително ме информираше за  всяка следваща своя манипулация. На следващия ден 18.09.2013 г./сряда/доктор Лазаров ми даде почивка.В четвъртък 19.09.2013 г.беше направена металната проба,на 20.09.2013 г./петък/ тебеширена проба и в събота /не е за вярване / аз бях с нови, изключително здраво закрепени, функционални и естетични зъби.Два часа след това можех да се храня, съвсем нормално.На 29.09.2013 г. бях на контролен преглед, на който доктор Лазаров констатира, че към настоящия момент всичко е наред и не се очакват никакви усложнения.

Така само с 3-4 посещения аз вече мога да се храня нормално, да говоря нормално и не на последно място да се усмихвам, което не правех често преди това по разбираеми причини./бях с две крайно неудобни, криви и износени „класически”протези/.

    Сърдечно благодаря за всичко, което направихте за мен доктор Лазаров! Изпитвам гордост, че в България независимо от трудностите живеят и се трудят такива професионалисти и сърдечни хора като Вас.Пожелавам Ви много здраве, лично щастие и спорна работа в името на всички, които са избрали и имат шанс да се лекуват при Вас.Благодаря!

 

Б. Начева

От дълго време имах проблеми със зъбите си и след едно мое поредно търсене в интернет попаднах на сайта на др.Лазаров.От там разбрах за денталното лечение,което се извършва за три дни.Още на другия ден отидох в София.Обадих се на др.Лазаров и след уговорения час бях при него.Макар,че преди да се срещнем той подробно ми обясни по телефона за лечението,в кабинета му още веднъж ми разясни всичко с най-малките подробности.За първи път в живота си аз срещнах лекар,който преди всичко беше човек.Знаех,че мога да му се доверя напълно.След прегледа бях убедена,че той е човекът който ще върне усмивката ми.Лечението ми беше насрочено за 25.09.13г.След три дни аз бях с нови и много красиви зъби.Др.Лазаров – едно голямо БЛАГОДАРЯ!

                                           

 

КАЗВАМ СЕ СТАНИСЛАВ СТОЯНОВ ОТ ГР ШУМЕН;ДЪЛГИ ГОДИНИ СТРАДАХ ОТ ЗЪБИ;ТОВА СЕ ПОЛУЧИ ОТ НЕКАДЪРНИ ЗЪБОЛЕКАРИ;БЯХ ОСТАНАЛ СЪС 21 ЗЪБА ОТ КОИТО ПОВЕЧЕТО БОЛНИ;СЪВСЕМ СЛУЧАЙНО ВИДЯХ ВЪВ ИНТЕРНЕТ САЙТА НА Д-Р АЛЕКСАНДЪР ЛАЗАРОВ И РЕШИХ ДА СЕ ОБАДЯ ПО ТЕЛЕФОНА;СЛЕД КАТО СЕ ЧУХМЕ ДОКТОР ЛАЗАРОВ МИ НАСРОЧИ ПРЕГЛЕД ЗА 14 ОКТОМВРИ;СЛЕД МОЯ ПРЕГЛЕД;ДОКТОР ЛАЗАРОВ МИ НАСРОЧИ ДАТА ЗА ОПЕРАЦИЯ ;КОЯТО БЕШЕ НА 27 ОКТОМВРИ И ПРОДЪЛЖИ БЛИЗО З ЧАСА И ПОЛОВИНА;ЗА ТОВА ВРЕМЕ Д-Р ЛАЗАРОВ МИ ИЗВАДИ ВСИЧКИТЕ МОИ ЗЪБИ;ИЗРАВНИ МОЯТА ГОРНА ЧЕЛЮСТ;ЗАЩОТО БЕШЕ ЛЕКО КРИВА ;И МИ ПОСТАВИ 16 БРОЯ БАЗАЛНИ ИМПЛАНТА;СЛЕД ТРИ ДЕНА ДОКТОР ЛАЗАРОВ МИ ПОСТАВИ МОИТЕ НОВИ ЗЪБИ;КОИТО СА СТРАШНО КРАСИВИ И ЕСТЕТИЧНИ; АЗ И ДО ДЕН ДНЕШЕН ОЩЕ НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ДОКТОРА ЗА МЕН;ЩЕ ВИ КАЖА САМО ЕДНО НЕЩО Д-Р АЛЕКСАНДЪР ЛАЗАРОВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ ИМПЛАНТОЛОЗИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ;ТОЙ МЕ НАПРАВИ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯТ ЧОВЕК ВЪВ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!! ДОКТОРЕ СТРАШНО МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ ЗА ТОВА КОЕТО ТИ НАПРАВИ ЗА МЕН!!!!!!!!!!!!

                                                      

 

 
2018 Dental. Всички права запазени.